Recept av: Emma Brink Rask
Lyckas lätt
Upp till 30 Min
Ingredienser:
Chokladskålar:
Övrigt:
Gör såhär:
1. Gör chokladskålarna enligt anvisningarna på formen.
2. Vispa grädden lätt med oboy.
3. Spritsa eller klicka ut grädde i hjärtskålarna. Lägg sedan en skopa vaniljglass. Strö ut maränger, marschmallows, och crisp pearls. Pudra lite oboy över. Servera direkt.
Inga recensioner än. Bli den första att ge en recension!
Din epostadress kommer inte att visas.
Recept av Valerie Edenholm Chokladklubbor i form av hjärtan, fyllda med jordgubb och vit choklad. Roliga att göra och dekorera och...
Fortsätt läsaRecept av Simona Muntean ca 4st chokladkakor Lyckas Medel Upp till 5 h Att göra egna chokladkakor är inte alls...
Fortsätt läsaRecept av: Emma Brink Rask Sega och krispiga jordnötskakor med rice krispies omslutna av choklad. Goda chokladbars som görs utan...
Fortsätt läsaRecept av Elena Braccia Cakesicles är en slags cake pop fast i en lite större form. Ofta fylls dessa med kakdeg,...
Fortsätt läsa