Lyckas lätt
Upp till 20 Min
Ingredienser:
Gör såhär:
1. Värm äggvitorna och sockret i en skål över vattenbad och rör om hela tiden tills sockerkristallerna är upplösta och når en temperatur på 60 grader.
2. Ställ åt sidan och vispa med en elvisp eller köksassistent tills den är vit och fluffig. Med köksassistent tar det cirka 10 minuter. Med elvisp får du räkna med den dubbla tiden.
3. När marängen når rumstemperatur tillsätter du smöret lite i taget och fortsätter att vispa. Vispa hela tiden tills du få en mjuk och glansig kräm och addera sedan vaniljsockret och vispa lite till. Det går också bra att färga marängsmörkrämen med pastafärg.
Inga recensioner än. Bli den första att ge en recension!
Din epostadress kommer inte att visas.
1st Tårtbotten Lyckas lätt 60 Minuter Tårtbotten bakas efter bakformens storlek: 18 cm: 2 ägg ,1 tsk bakpulver, 1/4 tsk...
Fortsätt läsaOperatårta recept, en delikat svensk klassiker och ett fantastiskt gott recept på marsipantårta. En läcker skapelse som tar det bästa...
Fortsätt läsa1st Tårtbotten Lyckas lätt 60 Minuter Tårtbotten bakas efter bakformens storlek: 18 cm: 2 ägg, 1 tsk bakpulver 20 cm:...
Fortsätt läsaStudenttårta och recept gjord av BakeToYou Sthlm AB Inget slår en hembakad studenttårta. En studentårta som dessutom går att förbereda långt...
Fortsätt läsa