Gör såhär:
1. Sätt ugnen på 100 grader
2. Vispa äggvitorna i en torr och fettfri skål, tills du får ett fast skum
3. Tillsätt sockret lite i taget under konstant vispning tills sockerkristallerna är upplösta och smeten är fast, len och blank
4. Tillsätt eventuellt färg och rör ihop
5. Spritsa med tyll av önskemål och stick i klubbpinnar alternativt sugrör i papp
6. Grädda i ugn i ca 1,5h och låt marängerna stå kvar på eftervärme i ugnen i minst en timma till.
Tips! Sätt en träslev i ugnsluckan för att skapa en liten glipa när du har stängt av ugnen, på det sättet släpper du ut ånga och får extra frasiga maränger. Klart!
Inga recensioner än. Bli den första att ge en recension!
Din epostadress kommer inte att visas.
Recept av Simona Muntean ca 4st chokladkakor Lyckas Medel Upp till 5 h Att göra egna chokladkakor är inte alls...
Fortsätt läsaRecept av Valerie Edenholm Chokladklubbor i form av hjärtan, fyllda med jordgubb och vit choklad. Roliga att göra och dekorera och...
Fortsätt läsaBjud dina nära och kära på hemmagjorda geléhjärtan! Geléhjärtan hör Alla Hjärtans Dag till och givetvis blir de extra roliga...
Fortsätt läsaCirka 14 styck Lite träning krävs Upp till 60 Min Recept på en mjuk hemgjord kola som dekoreras med vit...
Fortsätt läsa