Hallongräddbullar med hallonsmak gjorda med vackra skal gjutna i vår 3 Part Mold. Formen kommer i tre delar med vilka du på ett kladdfritt och enkelt sätt gjuter själva skalet på gräddbullarna. Enkelt, smidigt, kladdfritt och framförallt jättegott!
Recept av: Emma Brink Rask
Ingredienser:
Gräddbullsmet:
Övrigt:
Gör såhär:
1. Ta ut rundlar av smörgåsrånet i samma storlek som formarna.
2. Temperera chokladen. Fyll formarna enligt instruktionerna på förpackningen.
3. Häll socker, hallonpuré och glykos i en kastrull och koka upp till 118 grader.
4. När termometern närmar sig 115 grader börjar du vispa äggvitorna och tillsätter den lilla mängden socker.
5. Vid 118 grader häller du sockerlagen i en tunn stråle i äggvitorna medan du vispar.
6. Vispa sedan på högsta hastighet i minst 10 minuter.
7. Vänd ner crisp pearls i skummet och flytta över det till en spritspåse. Sätt skalen upp och ner i formen du stöpt dem i. Fyll dem med skummet. Tryck ner ett smörgåsrån och fyll igen skarven med lite smält rubychoklad. Låt den stelna innan du vänder tillbaka dem och ställer dem på ett fat för servering.
Inga recensioner än. Bli den första att ge en recension!
Din epostadress kommer inte att visas.