Hallongräddbullar med hallonsmak gjorda med vackra skal gjutna i vår 3 Part Mold. Formen kommer i tre delar med vilka du på ett kladdfritt och enkelt sätt gjuter själva skalet på gräddbullarna. Enkelt, smidigt, kladdfritt och framförallt jättegott!
Recept av: Emma Brink Rask
Ingredienser:
Gräddbullsmet:
Övrigt:
Gör såhär:
1. Ta ut rundlar av smörgåsrånet i samma storlek som formarna.
2. Temperera chokladen. Fyll formarna enligt instruktionerna på förpackningen.
3. Häll socker, hallonpuré och glykos i en kastrull och koka upp till 118 grader.
4. När termometern närmar sig 115 grader börjar du vispa äggvitorna och tillsätter den lilla mängden socker.
5. Vid 118 grader häller du sockerlagen i en tunn stråle i äggvitorna medan du vispar.
6. Vispa sedan på högsta hastighet i minst 10 minuter.
7. Vänd ner crisp pearls i skummet och flytta över det till en spritspåse. Sätt skalen upp och ner i formen du stöpt dem i. Fyll dem med skummet. Tryck ner ett smörgåsrån och fyll igen skarven med lite smält rubychoklad. Låt den stelna innan du vänder tillbaka dem och ställer dem på ett fat för servering.
Inga recensioner än. Bli den första att ge en recension!
Din epostadress kommer inte att visas.
Cirka 15 – 20 styck Lite träning krävs Upp till 100 Min Recept på en riktig klassiker som älskas av...
Fortsätt läsaLäckra, mjuka och sega chocolate chip cookies förvandlade till roliga monster med hjälp av nonstop och sockerögon. Hemligheten i detta...
Fortsätt läsaDessa pumpa-bakelser är den perfekta höstiga läckerheten som förgyller fikabordet, och som inte minst passar till Halloween. Inuti denna bakelse...
Fortsätt läsaCirka 6 -9 styck Lyckas lätt Upp till 60 Min Här kommer ett recept som får alla lakritsälskare att jubla!...
Fortsätt läsa