• FRI FRAKT ÖVER 699 KR
  • 100% NÖJD KUNDGARANTI
  • 14 DAGARS RETURRÄTT
  • FRI FRAKT ÖVER 699 KR
  • 100% NÖJD KUNDGARANTI
  • 14 DAGARS RETURRÄTT
Search icon
Favorite
0
Cart icon

Hallonglaze med Valrhona Inspiration

En glaze med fantastisk glans och smak av hallon. Valrhona Inspiration hallon är en innovativ couverture som innehåller hallon, kakaosmör och socker. Ett nytt sätt att smaksätta glass, desserter och choklad med. Inspiration hallon har tydlig smak av hallon med en unik chokladtextur.

Av Valrhona

Ingredienser

  • 110 g strösocker
  • 80 g hallonpuré, Sicoly
  • 130 g Glucose DE 38, Sosa
  • 110 g kondenserad mjölk
  • 12 g gelatinpulver – 220 bloom
  • 60 g vatten till gelatinet
  • 155 g Inspiration hallon ,Valrhona, smält
  • 165 g Absolu Cristal Neutral Glaze
  • 16 g vatten
  • Färgpulver
  1. Blanda socker, hallonpuré och glucose till en syrup. Koka till 104°C. Montera ner kondenserad mjölk och blötlagd gelatin.
  2. Slå i omgångar över den smälta inspiration hallon och mixa till en slät emulsion med stavmixer.
  3. Lös upp färgen med den mindre mängden vatten. Koka upp absolu cristal och blanda med färglösningen. Mixa slätt och ställ i kyl för att stelna i 12 timmar innan du använder glazen.
  4. Vid användning: värm upp glazen till 32-34°C och mixa till en homogen glaze med så lite bubblor som möjligt.

Glömt lösenordet?

Glömt ditt lösenord? Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord via e-post.

Registrera dig hos Bakecake

Ett lösenord kommer att skickas till din emailadress.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our integritetspolicy.

Redan medlem?