Cirka 1 långpanna 20×30 cm
Lyckas lätt
Upp till 60 Min
Recept på en klassiker som får en god och spännande smak från kanderad ingefära. Måste testas!
Ingredienser:
Gör såhär:
Smält chokladen på låg värme i vattenbad. Blanda ner övriga ingredienser. Bred ut smeten på en plåt ca 3 cm tjock. Låt stelna i kylskåp innan du skär i rutor eller stänger. Klart!
Inga recensioner än. Bli den första att ge en recension!
Din epostadress kommer inte att visas.
Att göra eget godis är både roligt och enkelt. Detta recept ger dig ett godis utan tillsatt socker som dessutom...
Fortsätt läsaRecept av Valerie Edenholm Chokladklubbor i form av hjärtan, fyllda med jordgubb och vit choklad. Roliga att göra och dekorera och...
Fortsätt läsaca 200 styck Lite träning krävs Upp till 60 Min Recept på saftiga och goda lussekatter som pimpats med kristyr...
Fortsätt läsaCirka 15 – 20 styck Lyckas lätt Upp till 40 Min Recept på vita chokladbräck som toppas med underbara röda...
Fortsätt läsa