• FRI FRAKT ÖVER 699 KR
  • 100% NÖJD KUNDGARANTI
  • 14 DAGARS RETURRÄTT
  • FRI FRAKT ÖVER 699 KR
  • 100% NÖJD KUNDGARANTI
  • 14 DAGARS RETURRÄTT
Search icon
Favorite
0
Cart icon

Créme brulée fudge

Recept av: Frida Bornolt

Cirka 12 styck

Lyckas lätt

Upp till 4 h

Ingredienser:

1/2 burk kondenserad mjölk

200 g vita chokladknappar

2,25 dl socker

1 tsk vaniljpulver

20 g smör

0,5 dl rörsocker

Gör såhär:

1. Ställ bakbalkarna på ett bakplåtspapper på en skärbräda formad som en kvadrat.

2. Häll den kondenserade mjölken och socker i en kastrull. Sätt på medelvärme tills sockret är smält. Rör hela tiden.

3. Ta ifrån grytan ifrån värmen och tillsätt smör, chokladknapparna och vaniljpulver.

4. Rör till en slät kräm och häll i mitten av bakbalkarna.

5. Låt stelna i kyl i ca 3 h.

6. Häll på rörsocker jämt på fudgen och bränn av försiktigt.

Recensioner

Inga recensioner än. Bli den första att ge en recension!

Skriv en recension

Din epostadress kommer inte att visas.

Glömt lösenordet?

Glömt ditt lösenord? Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord via e-post.

Registrera dig hos Bakecake

Ett lösenord kommer att skickas till din emailadress.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our integritetspolicy.

Redan medlem?