Recept av: Frida Bornolt
Cirka 12 styck
Lyckas lätt
Upp till 4 h
Ingredienser:
1/2 burk kondenserad mjölk
200 g vita chokladknappar
2,25 dl socker
1 tsk vaniljpulver
20 g smör
0,5 dl rörsocker
Gör såhär:
1. Ställ bakbalkarna på ett bakplåtspapper på en skärbräda formad som en kvadrat.
2. Häll den kondenserade mjölken och socker i en kastrull. Sätt på medelvärme tills sockret är smält. Rör hela tiden.
3. Ta ifrån grytan ifrån värmen och tillsätt smör, chokladknapparna och vaniljpulver.
4. Rör till en slät kräm och häll i mitten av bakbalkarna.
5. Låt stelna i kyl i ca 3 h.
6. Häll på rörsocker jämt på fudgen och bränn av försiktigt.
Inga recensioner än. Bli den första att ge en recension!
Din epostadress kommer inte att visas.
ca 12 styck Lyckas lätt Upp till 30 Min Ingredienser: Deg till pepparkakshus: 1,5 dl strösocker (135 g) 1 dl...
Fortsätt läsa1 pajform Lite träning krävs 70 min Ingredienser: 100 g pepparkakor 75 g smör Fyllning: 6 dl vispgrädde 1,5 dl...
Fortsätt läsaCirka 15 – 20 styck Lyckas lätt Upp till 40 Min Recept på vita chokladbräck som toppas med underbara röda...
Fortsätt läsaCirka 15 – 20 styck Lyckas lätt 40 Min Gott och lättbakat julgodis för chokladälskare Ingredienser: 2 dl socker 2...
Fortsätt läsa