Recept av: Frida Bornolt
Cirka 12 styck
Lyckas lätt
Upp till 4 h
Ingredienser:
1/2 burk kondenserad mjölk
200 g vita chokladknappar
2,25 dl socker
1 tsk vaniljpulver
20 g smör
0,5 dl rörsocker
Gör såhär:
1. Ställ bakbalkarna på ett bakplåtspapper på en skärbräda formad som en kvadrat.
2. Häll den kondenserade mjölken och socker i en kastrull. Sätt på medelvärme tills sockret är smält. Rör hela tiden.
3. Ta ifrån grytan ifrån värmen och tillsätt smör, chokladknapparna och vaniljpulver.
4. Rör till en slät kräm och häll i mitten av bakbalkarna.
5. Låt stelna i kyl i ca 3 h.
6. Häll på rörsocker jämt på fudgen och bränn av försiktigt.
Inga recensioner än. Bli den första att ge en recension!
Din epostadress kommer inte att visas.
cirka 40 styck Lite träning krävs Upp till 80 Min Recept på saftiga och goda lussekatter som pimpats med kristyr...
Fortsätt läsaCirka 1 långpanna 20×30 cm Lyckas lätt Upp till 60 Min Recept på en klassiker som får en god och...
Fortsätt läsa1 pajform Lite träning krävs 70 min Ingredienser: 100 g pepparkakor 75 g smör Fyllning: 6 dl vispgrädde 1,5 dl...
Fortsätt läsaRecept av: Emma Brink Rask Sega och krispiga jordnötskakor med rice krispies omslutna av choklad. Goda chokladbars som görs utan...
Fortsätt läsa