Cirka 30 styck
Lite träning krävs
Upp till 60 Min
Ingredienser:
Gör såhär:
Blanda alla ingredienser i en tjockbottnad kastrull. Koka upp och låt koka ca 10-15 minuter tills smeten blir tjock bubblig och håller för kulprov. Häll upp kolan i en pappersklädd långpanna. Låt kallna i kyl. Klipp eller skär kolan i lagom stora bitar och packa kolan i smörgåspapper. Förvaras svalt.
2Kulprov: Häll en droppe av kolan i ett glas kallt vatten. Om smeten går att forma till en kula är kolan klar
Tips: Prova att tillsätta 1 msk vaniljsocker, 1 tsk pepparkakskryddor eller 1 tsk citronarom mot slutet av kokningen.
Inga recensioner än. Bli den första att ge en recension!
Din epostadress kommer inte att visas.
Hallongräddbullar med hallonsmak gjorda med vackra skal gjutna i vår 3 Part Mold. Formen kommer i tre delar med vilka...
Fortsätt läsaLäckra, mjuka och sega chocolate chip cookies förvandlade till roliga monster med hjälp av nonstop och sockerögon. Hemligheten i detta...
Fortsätt läsaCirka 10 -12 styck Lyckas lätt Upp till 30 Min Ett av våra allra mest älskade bakverk och förärad med...
Fortsätt läsaCirka 10 styck Lyckas lätt Upp till 20 Min Recept på superenkelt, socker- och glutenfritt hemgjort godis. Passar lika bra...
Fortsätt läsa