Ett av våra allra mest älskade bakverk och förärad med en egen dag. Chokladbollen är en riktig klassiker och såhär gör du:
Ingredienser:
Gör såhär:
Rör samman alla ingredienser till en jämn smet. Forma smeten till
bollar i önskad storlek. Rulla bollarna i valfritt strössel, vi har använt Nonpareille och Chocoströssel från Dr. Oetker.
Förvara bollarna svalt tills servering.
Inga recensioner än. Bli den första att ge en recension!
Din epostadress kommer inte att visas.
Cirka 10 styck Lyckas lätt Upp till 20 Min Recept på superenkelt, socker- och glutenfritt hemgjort godis. Passar lika bra...
Fortsätt läsaRecept av: Emma Brink Rask Sega och krispiga jordnötskakor med rice krispies omslutna av choklad. Goda chokladbars som görs utan...
Fortsätt läsaMarängsviss som en härlig dessert med vintertema, serverad i skålar gjorda som hjärtan i form av choklad. Recept av: Emma...
Fortsätt läsaRecept av Valerie Edenholm Chokladklubbor i form av hjärtan, fyllda med jordgubb och vit choklad. Roliga att göra och dekorera och...
Fortsätt läsa