Cirka 6 -9 styck
Lyckas lätt
Upp till 60 Min
Här kommer ett recept som får alla lakritsälskare att jubla! Sockerfria små söta chokladbitar som smälter i munnen.
Gör såhär:
Hacka hasselnötterna. Koka upp grädde, smör och sötning i en kastrull.
Ta bort kastrullen från plattan och rör ner bitar av chokladen tills den smält.
Tillsätt hasselnötter, Naturlig Dekoration hallon och lakritspulver.
Klä en liten form (ex. en liten matlåda som är 10X10 cm) med aluminiumfolie och fördela i chokladmassan. Låt stelna i kylskåp.
Skär chokladen i bitar. Om önskas dekoreras chokladbitarna med smält choklad och Naturlig Dekoration.
Inga recensioner än. Bli den första att ge en recension!
Din epostadress kommer inte att visas.
Recept av Simona Muntean ca 4st chokladkakor Lyckas Medel Upp till 5 h Att göra egna chokladkakor är inte alls...
Fortsätt läsaRecept av Valerie Edenholm Chokladklubbor i form av hjärtan, fyllda med jordgubb och vit choklad. Roliga att göra och dekorera och...
Fortsätt läsaRecept av Elena Braccia Cakesicles är en slags cake pop fast i en lite större form. Ofta fylls dessa med kakdeg,...
Fortsätt läsaRecept av: Emma Brink Rask Sega och krispiga jordnötskakor med rice krispies omslutna av choklad. Goda chokladbars som görs utan...
Fortsätt läsa