Gillar du gräddbullar med fluffigt skum? Då är detta ett recept för dig! Gör dina egna med Emma Brinks recept och våga gärna prova den spännande varianten med Ruby choklad som dessutom är helt magisk i färgen.
Choklad är ett måste på Alla Hjärtans Dag! Chokladkakor är otroligt roligt att göra och framförallt att få ge bort. Gör dina egna och välj chokladsort och garnering helt efter egen smak. Jag menar, vem hade inte blivit glad av en chokladkaka garnerad med ätbara blommor och chokladhjärtan?!
Marängsviss är en barnsligt god efterrätt som passar både stora som små. Denna magiska dessert är en klassiker som inte går att tröttna på och twisten i detta recept ligger i de ätbara chokladskålarna som görs enkelt med en tredelad chokladform där du absolut inte behöver ha någon som helst erfarenhet av pralintillverkning!
Hjärtformade bakelser får vem som helst på fall! Bjud din käresta på denna goda moussebakelse med smak av choklad och apelsin. En riktig höjdare vill vi lova!
Två slående ingredienser till Alla Hjärtans Dag är givetvis choklad och jordgubbar! Gör dina egna chokladklubbor och fyll med en magiskt god jordgubbsfyllning. Pricken över i:et får du till med torrborstat guldglitter på och en liten rosett på klubbpinnen, hur fint?!
Överraska någon med det trendiga chokladhjärtat, det så kallade “Smash The Heart”! Placera sedan skalet ovanpå godis, pengar eller kanske en förlovningsring? Det är bara fantasin som sätter stopp. Glöm inte mini-hammaren!
Har du saffran kvar i bakskåpet efter jul? Perfekt! Saffran är den mest lyxartade kryddan vi har och ger både en fantastisk smak men också färg. Ge kladdkakan ett lyft med denna krydda och servera den gärna ihop med fluffig grädde eller varför inte ihop med en syrlig hallongrädde.